topmeny

1-Day Acuvue

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (4 votes cast)

Denna endagslins från välkända tillverkaren Johnson & Johnson blev snabbt en riktig storsäljare när den lanserades för ett par år sedan och det finns inga tecken på att efterfrågan minskar.

Kanske ligger en stor del av populariteten i mångsidigheten; detta är en endagslins som inte kompromissar med vare sig kvalitet, komfort eller synskärpa. 1-Day Acuvue tillhör premiumsegmentet av endagslinser; i synnerhet är den känd för att låta ögonen ”andas” på så vis att den släpper igenom flera gånger mer syre än en ”vanlig” endagslins, vilket i sin tur ger en ökad känsla av komfort. Dessa linser skyddar också mot solens skadliga strålar och har det högsta UV- strålningsskyddet inom kategorin för endagslinser.

Som med alla endagslinser ska 1-Day Acuvue användas i en dag och sedan slängas. Endagslinser är enligt många det absolut mest hälsosamma och skonsamma för ögonen, eftersom man sätter in en ny, fräsch lins varje dag, och håller smuts och proteinavlagringar borta från ögonen. När du provat ut linser ska du alltid först vända dig till en optiker och följa dennes anvisningar och skötselråd.

Prisjämförelse av 1-Day Acuvue 30p

204 kr* Billigast i vår undersökning.
209 kr* 2:a i vår undersökning med liten skillnad.
209 kr* Mer om Lenson.se
219 kr* Mer om Lensy.se
239 kr* Mer om Lensia.se
249 kr*. Mer om Lensway.se

Alternativ för torra ögon

För dig som har problem med torra ögon finns alternativet och ”systerlinsen” 1-Day Acuvue Moist som i jämförelse med 1-Day Acuvue har ännu mer förfinade och raffinerade egenskaper vad gäller återfuktning och syresättning av ögonen.


PRODUKTINFO 1-Day Acuvue

  • Linstyp:Endagslinser
  • Tillverkas av: Johnson & Johnson
  • Baskurva (BC): 8.5, 9.0
  • Diameter (DIA): 14,2
  • Styrka (PWR): -12,00 till +6,00
  • Material: Etafilcon A
  • Vätskehalt: 58%

Billiga 1-Day AcuvueFler populära endagslinser

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & 1-Day Acuvue

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (4 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

1-Day Acuvue, 8.3 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes