topmeny

Acuvue Bifocal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

En kontaktlins som står för ny, modern teknik av högsta klass. Så kan möjligen Acuvue Bifocal beskrivas. Här talar vi om en så kallad progressiv lins, vilken syftar till att hjälpa ögats orientering på både nära, mellan och långt håll. Detta är också innebörden i ”Bifokal”, vilket innebär att kontaktlinsen är konstruerade för två fokus ; att se bra både på långt och kort håll!

Denna kontaktlins är tillverkad i Johnson & Johnson unika Hydrogel, vilket skapar en god syresättning av linsen och på så vis låter ögat andas. Detta skapar i sin tur utmärkta förutsättningar för att hålla ögonen återfuktade, pigga och vitala.

Enligt marknadsföringsmaterialet är Acuvue Bifocal tillverkade av något som kallas för ”Pupill intelligent design” (på svenska blir det ungefär ”intelligent pupilldesign”), vilken består av 5 stycken ”zoner” i kontaktlinsen, alla med olika synkorrigeringar. Det är följaktligen dessa korrigeringar som styr linsen progressiva egenskaper och gör det möjligt att få perfekt syn oavsett vilket avstånd du befinner dig på.

Prisjämförelse av Acuvue Bifocal

276 kr* Billigast i vår prisjämförelse!
338 kr* 2:a i vår prisjämförelse
369 kr*. Mer omShopping4net.se
374 kr* Mer om Lenson.se
411 kr*. Mer om Lensway.se

Valmöjligheter för denna progressiva veckolins

Acuvue Bifocal är en så kallad veckolins, och kan därför brukas på två sätt. Dels kan du använda den i 2 veckor, förutsatt att du tar ut den på kvällen och rengör den. Eller så använder du den dygnet-runt i en vecka och slänger den sedan. Du ska dock alltid följa vad din optiker har rekommenderat dig.

Färgen på dessa progressiva kontaktlinser är lätt blåtonade, och för att de ska vara enkla att sätta in, har de även markerats med ”insida” respektive utsida. (När man är trött och ofokuserad är det lätt hänt att man sitter in linsen fel, men denna märkning gör onekligen jobbet mycket enklare.)


PRODUKTINFO Acuvue Bifocal


Billiga Acuvue Bifocal


FLER POPULÄRA LINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Acuvue Bifocal

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Acuvue Bifocal, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes