topmeny

Biofinity Toric

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

Bra kontaktlinser är lite detsamma som bra ledarskap: det fungerar som bäst när man inte märker av dem alls. Vad gäller kontaktlinser så uppstår detta fenomen när de liksom är ”som ett med ögat”.

Precis som systerprodukten Biofinity är Biofinity Toric en synnerligen komfortabel lins. Tillverkad i unika materialet Aguaform fungerar den som en syresättare och återfuktare av ditt öga och skapar utmärkta förutsättningar för en perfekt syn oavsett miljö eller tid på dygnet. Det är kombinationen av vätskebalans och syre som gör Biofinity Toric till en av marknadens mest populära toriska linser.

Detta är en torisk lins, vilket innebär att den justerar syn och brytningsfel på nära och långt avstånd; det vill säga korrigerar och justerar så kallad astigmatism. Biofinity Toric gör detta genom att fusionera två styrkor i linsen, så att din närsynthet (myopi) och långsynthet harmonierar och fungerar.

Det ska också påpekas att precis som för Biofinity så bytte CooperVision förpackning på Biofinity Toric under senare hälften av 2011. Vissa e-handlare har dock ett lager med den gamla förpackningen kvar, vilket innebär att denna kan se olika ut, beroende på var någonstans du beställer. Det är dock exakt samma lins oavsett!

Prisjämförelse av Biofinity Toric

426 kr* Billigast just nu enligt vår jämförelse.
449 kr* Mer om Lenson.se
568 kr*. Mer om Shopping4net.se
569 kr*. Mer om Lensway.se
629 kr* Mer om Lensia.se

Fler namn på denna kontaktlins

Kärt barn har många namn är en sentens som stämmer in alldeles utmärkt på Biofinity Toric. Denna populära lins säljs nämligen under ett flertal olika namn och här följer några av dessa: Easyvision Opteyes Toric, Eye Q 24 Toric, iWear DR Comfort Toric, iWear XR Supreme Toric Använder du någon av dessa så kan du alltså köpa Biofinity Toric istället – det är exakt samma lins, bara förpackningen och namnet skiljer.


PRODUKTINFO Biofinity Toric

  • Linstyp: DygnetRunt-linser
  • Tillverkas av: Cooper Vision
  • Baskurva (BC): 8.7
  • Diameter (DIA): 14,5
  • Axel(AX): 10-180
  • Cylinder(CYL): -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
  • Styrka (PWR): -10,00 till +8,00
  • Material: Comfilcon A
  • Vätskehalt: 48%

Billiga Biofinity Toric


FLER LIKNANDE LINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Biofinity Toric

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Biofinity Toric, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes