topmeny

Biofinity

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

Två faktorer var extra viktiga när CooperVision designade sin storsäljare, och tillika omåttligt populära dygnetruntlins, Biofinity. Dels är Biofinity tillverkad i det unika materialet Aquaform avsett för en extra hög och frekvent syreomsättning till ögonen. Detta är i sin tur en förutsättning för att ögonen håller sig lagom fuktiga, friska och välmående. En tydlig indikation på att syregenomsläppet fungerar som det ska, och att linsen är ren, är att dina ögon håller sig vita och pigga hela dagen.

Biofinity är också skapad men en extra hög vätskedensitet. Detta för att skapa perfekta förutsättningar för en mjuk och flexibel lins som man knappt märker att man använder, och som är komfortabel såväl under dagen som natten. En del kunder tycker att det enda ”problemet” med Biofinity är att man nästan glömmer bort att man bär en lins – den känns liksom en naturlig del av ens öga. Vilket förstås är det bästa betyget som man kan ge en kontaktlins.

Prisjämförelse av Biofinity

218 kr* Billigast i vår undersökning.
235 kr* Näst billigast i vår undersökning.
389 kr* Mer om Shopping4net.se
399 kr* Mer om Lenson.se
439 kr*. Mer om Lensway.se

Fler namn på samma lins

Kärt barn har många namn. Biofinity säljs även som Eye Q 24, Easyvision Lacrima eller iWear XR Supreme. Har du följaktligen en ordination för någon av dessa varumärken går det bra att byta till Biofinity. Det är nämligen exakt samma lins, bara ett annat namn och förpackning.

Apropå förpackningar kan det också vara värt att nämna att Biofinity bytte ut sin ”gamla” förpackning för ett tag sedan mot en ny. Dock är linsen i sig densamma. En del e-handlare har alltjämt ett lager med den gamla förpackningen som de säljer, men detta är som sagt exakt samma linser.


PRODUKTINFO Biofinity

  • Linstyp: DygnetRunt-linser
  • Tillverkas av: Cooper Vision
  • Baskurva (BC): 8.6
  • Diameter (DIA): 14,0
  • Styrka (PWR): -12,00 till +8,00
  • Material: Comfilcon A
  • Vätskehalt: 48%

Billiga Biofinity


FLER POPULÄRA LINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Biofinity

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Biofinity, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes