topmeny

Biomedics 55 Evolution

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (2 votes cast)

Det här är på många sätt en mer raffinerad och kvalitetsförfinad variant av Biomedics 55 linserna, men om du ämnar byta från en klassisk 55:a till Evolution så rekommenderar vi att du alltid rådgör med en optiker först. Denna är nämligen inte helt kompatibel med Biomedics 55, men dock väldigt snarlik. Du som använder Frequency 55 ska dock kunna byta till Evolution utan ny tillpassning, men rådfråga alltid din optiker först.

Vad är då de kännetecknande egenskaperna för denna populära månadslins? För det första är den lätt ”asfärisk”, vilket rent konkret innebär att den har olika buktningar i mitten och utåt kanterna, till skillnad från linser i sfäriskt glas, som buktar lika mycket överallt. Utan att gå in alltför mycket i tekniska detaljer, så skapar detta slags buktning förutsättning för en mer ”flödande” och skarp synskärpa, vilket givetvis är en stor fördel. Summa summarum: du ser helt enkelt bättre med Biomedics 55 Evolution.

Därtill är linsen designad för att varva lika skön att bära som obemärkt, vilket är en egenskap som de flesta kontaktlinser från CooperVision brukar uppfylla.

Prisjämförelse av Biomedics 55 Evolution 6 pack

116 kr* Lensia var billigast i vår undersökning!
135 kr*Näst billigast.
138 kr* Mer om Lensy.se
195 kr* Mer om Shopping4net.se
209 kr* Mer om Lenson.se
229 kr*. Mer om Lensway.se

Rengör på kvällen

Precis som alla månadslinser ska Biomedics 55 Evolution plockas ut varje kväll och rengöras med linsvätska. Var också noga med att följa de rekommendationer för linsbruk som din optiker har gett dig. En vanlig orsak till trötta, irriterande ögon är bristande rutiner och slarv av rengöring och försvaring av månadslinserna.


PRODUKTINFO Biomedics 55 Evolution

  • Linstyp: Månadslinser
  • Tillverkas av: Cooper Vision
  • Baskurva (BC):8.6, 8.9 (-) 8.8 (+)
  • Diameter (DIA): 14.2
  • Styrka (PWR): -10,00 till +8,00
  • Material: Ocufilcon D
  • Vätskehalt: 55%

Billiga Biomedics 55 EvolutionFler populära månadslinser

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Biomedics 55 Evolution

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (2 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Biomedics 55 Evolution, 4.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes