topmeny

Lista med 14 E-butiker – här kan du köpa kontaktlinser på nätet + omdömen & recensioner

Lensy – läs mer här
Lensy.se har mejslat ut en stor plats på marknaden för kontaktlinser på nätet och är idag en av Sveriges mest välbesökta e-butiker inom nischen. Mycket av företagets framgånger som linsförsäljare online handlar sannolikt om två saker: bra service och låga priser. Dessutom har man ett utbud som nog bäst kan beskrivas som heltäckande.
Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.
Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.
Freshlenses.se – läs mer här
Kärnan i Freshlenses.se koncept är service. Vilket manifesteras i en garanti om att du som kund bli nöjd med företagets tjänster produkter. Exempelvis har du alltid returrätt på produkterna, och tillgång till freshlenses kundtjänst via telefon om du skulle uppstå några frågor.
LensesOnly – läs mer här
Kompetens är en viktig grundingrediens i konceptet. Vilket manifesteras i en personal med optikerkompetens och kontaktlinsbehörighet som alltid säkerställer så att hantering och rutiner håller högsta standard.

Här är det dessutom enkelt att söka fram rätt kontaktlinser och beställa efter ditt recept.

Lensia – läs mer här
Det är ingen överdrift att hävda att Lensia är en modern e-handel. Exempelvis har man satsat på kundkontakt via sociala medier såsom Facebook, men också via livechat på hemsidan. Låga priser, toppklassig service och snabba leveranser.

Lenson.se – läs mer här
Med utgångspunkt i en extremt snygg, lättnavigerad och informativ e-butik erbjuder LenOn kontaktlinser till små priser och högsta kvalitet. Det är vidare ingen tillfällighet att LensOn blivit val till årets e-handlare de senaste fem åren, vilket måste ses som en fantastiskt prestation i sammanhanget. Receptet bakom framgången är faktiskt enkelt: man har det där ”lilla extra”.

Lensstore.se – läs mer här
För dig som letar efter kvalitet till små priser har Lensstore.se mycket att vara glad över. Här kan du köpa en rad välkända varumärken för kontaktlinser till ordentligt reducerade priser, många gånger bland de billigaste som finns att tillgå på den svenska marknaden.
Lensway – läs mer här
Faktum är att Lensway inte bara dominerar marknaden i Sverige – man gör det i stort sett hela Europa. Man började sin verksamhet i Sverige under 2006, och har sedan dess successivt vuxit och breddat sig över hela EU. Orsakerna bakom framgångsreceptet är många. Priset är det mest uppenbara. Men också det breda sortimentet.
Linslagret.se – läs mer här
Enligt vår erfarenhet finns det framförallt 3 viktiga skäl att vända sig till Linslagret när det är dax att beställa kontaktlinser på nätet. Priset är det första och mest uppenbara. Som namnet ponerar är tanken bakom Linslagret att hålla ett stort lager, och göra stora inköp av, varumärken med stor efterfrågan.
NordicLenses.se – läs mer här
Nordic Lenses har sedan starten av sin verksamhet alltid varit tydliga med sin målsättning. Man vill sätta likhetstecken mellan företagets namn och ett lågt pris, men utan att kompromissa med kvalitetskraven. Tvärtom erbjuder Nordic Lenses ett gediget sortiment av kontaktlinser från de bästa producenterna i världen.

Synfel.se – läs mer här
Synfel.se är en resurs för kontaktlinser på nätet som alltsedan starten för sex år sedan breddat sina vingar och numera är en av de största svenska e-butikerna på nätet för kontaktlinser. Eller för att använda ett mer etablerat reklamtugg – 20 000 kunder har inte fel.

Yourlenses.com – läs mer här
Låga priser, hög kvalitet, snabba leveranser och samt enkla och schyssta kundvillkor är några av grundbultarna bakom Yourlenses framgång. Här talar vi om en synnerligen prismedveten leverantör av linser, som samtidigt inte kompromissar med kvaliteten.


Linstorget.se – läs mer här
Utan den minska risk för att förhäva sig kan vi lugnt påstå att Linstorget kan det här med kontaktlinser på nätet.Det är nämligen ingen tillfällighet att man har några av marknadens lägsta priser, största sortiment och snabbaste frakter.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes