topmeny

Expressions Accents

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)


Bland färgade linser är Expressions Accents en riktig grandslam från Cooper Vision, inte minst eftersom den är synnerligen prisvärd. Här får du alltså en riktig kvalitativ färgad lins för pengarna, och det är dessutom en lins med egenskaper som korrigerar lätt astigmatism.

Expressions Accents finns att köpa i följande 4 färger: Aqua, Lila, Grön och Blå. Kom dock ihåg att oavsett vilken färgad lins du än köper, som kommer den exakta färgen att variera. Detta eftersom färgade linser alltid ”synkas” med din egen ögonfärg. Det är alltså den färgade linsen nyans + din egen ögonfärg som ger slutresultatet. Dock är variationerna oftast väldigt subtila.

Expressions Accents är inte bara känd för att vara snygg och prisvärd utan även väldigt bekväm att bära. Det är tillika en månadslins, vilket innebär att du tar ut dem på kvällen när det är sängdax, rengör dem, och sätter i dem på morgonen. Du kan använda samma linser på detta sätt i upp till en månad. Följ alltid skötselråden och användningsschemat som din optiker har ordinerat!

Prisjämförelse av Expressions Accents

229 kr* Billigast i vår undersökning!
239 kr*.
279 kr* Mer om Lenson.se
279 kr* Mer om Lensia.se
281 kr*. Mer om Lensway.se

Samma som Frequency 55 Aspheric fast med kulör!

Expressions Accents kontaktlinser är samma linser som Frequency 55 Aspheric med den enda skillnaden att dessa kontaktlinser är färgade.


PRODUKTINFO Expressions Accents


Billiga Expressions Accents


FLER LIKNANDE LINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Expressions Accents

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Expressions Accents, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes