topmeny

Focus Dailies Progressives

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)

Focus Dailies Progressives är en av världens mest sålda progressiva endagslinser och i sitt speciella segment lika populär och uppskattad som övriga släktingar i Focus Dailies familjen.

Det är också den enda endagslins i sitt slag som även justerar så kallad presbyopi, vilket är den medicinska benämningen för så kallat åldersseende. Många drabbas av denna åkomma i övre medelåldern som en konsekvens av att ögats lins med ålder och förslitningar alltmer ”stelnar”. Ögat kan då inte längre ackommodera så effektivt längre (det vill säga zooma in och zooma ut), vilket är detsamma som att linsens tjocklek inte längre kan anpassa ögat till seende på olika avstånd.

Det vanliga alternativet för presbyopi brukar vara att införskaffa ett par läsglasögon, men med Focus Dailies Progressives är det möjligt att använda en kontaktlins istället, och tillika ett synkomplement som är mer effektivt och bekvämt än ett par läsglasögon. Det ska dock även påpekas att detta är progressiva linser, vilket möjliggör en skarp och fokuserad syn även på långt håll.

Prisjämförelse av Focus Dailies Progressives

209 kr* Billigast Focus Dailies Progressives i vår undersökning.
213 kr* Superpris!
239 kr* Mer om Shopping4net.se
219 kr* Mer om Lenson.se
249 kr* Mer om Lensia.se
280 kr*. Mer om Lensway.se

Slit och släng!

Som med vanliga endagslinser använder du Focus Dailies Progressives från morgon till kväll, och därefter slänger du dem. På morgonen sätter du in ett nytt fräscht par, och slipper allt vad rengöring och förvaring vill säga. Smidigt, effektivt och väldigt bekvämt!


PRODUKTINFO Focus Dailies Progressives


Billiga Focus Dailies Progressives


FLER POPULÄRA LINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Focus Dailies Progressives

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Focus Dailies Progressives, 8.0 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes