topmeny

Focus Dailies

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (5 votes cast)

Focus Dailies är en av världens mest populära endagslinser, och har varit så under många år. Framförallt är detta en väldigt mjuk och bekväm lins som är lätt att använda, och enkel att att sätta in och ta ut.

Eftersom Focus Dailies är en endagslins slipper du det trista projektet med att rengöring och förvaring; den här kontaktlinsen sätter du in på morgonen och slänger på kvällen, hur bekvämt som helst, och enligt de flesta experter den mest optimala och hälsosamma lösningar för att bära linser överhuvudtaget.

125 kr* Billigast i vår undersökning.
139 kr*
145 kr* Mer om Lenson.se
149 kr* Mer om Lensia.se
152 kr* Mer om Lensy.se
163 kr*. Mer om Lensway.se
De allra flesta som använder Focus DAILIES tycker att de är fantastiskt komfortabla. Själva materialet i denna lins är ett slags biokompitabelt ämne (Varje lins består av 31 % Nelfilcon A och 69 % vatten.) som hjälper till att återfukta ögonen varje gång du blinkar. En annan fördel är att dessa linser har en synnerligen tunn kantprofil, vilket både gör dem väldigt bekväma och enkla att sätta in.

De allra flesta e-butiker har Focus Dailies i sitt sortiment, och detta är också en vanlig kontaktlins i diverse kampanjer och erbjudanden, helt enkelt för att den är så populär. Vi har surfat runt i över tjugo e-butiker på nätet och jämfört priser under ett par månader. En sak sticker ut. Att lensy.se och shopping4net alltid är billigast (oavsett kampanjer och ”passa-på-priser”).


PRODUKTINFO DAILIES

  • Linstyp: Endagslins
  • Finns i 30-pack och 90-pack
  • Tillverkas av: Ciba Vision
  • Baskurva (BC): 8.6
  • Diameter (DIA): 13.8
  • Styrka (PWR): -10,00 till +6,00
  • Material: Nelfilcon A
  • Vätskehalt: 69%

Billiga Focus Dailies


FLER ENDAGSLINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Focus Dailies

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (5 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Focus Dailies, 9.2 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes