topmeny

Freshlenses.se

Kärnan i Freshlenses.se koncept är service. Vilket manifesteras i en garanti om att du som kund bli nöjd med företagets tjänster produkter. Exempelvis har du alltid returrätt på produkterna, och tillgång till freshlenses kundtjänst via telefon om du skulle uppstå några frågor eller tveksamheter. På Freshlenses.se kan du handla precis samma kontaktlinser som du erbjuds hos din optiker, men enda skillnad att priserna är lägre – och utbudet större. I sortimentet finns storsäljare såsom Focus Dailies och Biomedics 1 Day, men också en rad andra välkända varumärken av endagslinser, månadslinser, färgade linser, dygnet-runt-linser och toriska linser.Service och priser som är upp till 70% billigare än den lokala optikern är två viktiga faktorer att välja Freshlenses.se när du är dags att beställa kontaktlinser på nätet.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (4 votes cast)


Adress:
Freshlenses
Ringvägen 6
187 70 Täby

Betalningssätt
Kreditkort
Faktura

Kontakt:
08-556 222 02
support@freshlenses.se
Kundtjänst, öppet 10-17 vardagar

Freshlenses bildades 2008 med målsättningen att bli Europas ledande kontaktlinsbutik. Vår affärsidé är att bara sälja äkta originallinser med 100% nöjdhetsgaranti. Våra kunder skall alltså känna sig fullständigt trygga när de handlar av oss.

Recension av Freshlenses.se

Vad har du för erfarenheter av Freshlenses.se? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (4 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler rekommenderade linsförsäljare på nätet

Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.
Lensy – läs mer här
Lensy.se har mejslat ut en stor plats på marknaden för kontaktlinser på nätet och är idag en av Sveriges mest välbesökta e-butiker inom nischen. Mycket av företagets framgånger som linsförsäljare online handlar sannolikt om två saker: bra service och låga priser. Dessutom har man ett utbud som nog bäst kan beskrivas som heltäckande.
Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.


Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Freshlenses.se, 3.0 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes