topmeny

Freshlook Colors

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

När Ciba Vision lanserade Freshlook Colors tog det inte lång tid innan försäljningen sköt i taket. Vilket är förståeligt. Detta är nämligen en riktig cool färgad lins som gör skäl för varje krona – och som alltjämt är en av världens mest sålda färgade linser.

Freshlook Colors gör det möjligt för dig att hela ändra ögonfärg, och det spelar ingen roll om din utgångspunkt är mörka eller ljus ögon. Däremot så varierar det exakta färgresultatet alltid något, eftersom nyansen på en färgad lins är resultatet av en legering mellan linsens färg och kulören på dina egna ögon.

FreshLook finns idag tillgänglig i 4 nyanser: ”Green”, ”Blue”, ”Misty Grey” och ”Violet”. För att du ska få en ungefärlig uppfattning om kulörerna brukar e-handlarna lägga upp bilder på hur de ser ut när den är insatta. Även om du inte har något synfel, och bara vill köpa ett par färgade linser för att alternera din ögonfärg, så har Freshlook Colors flera alternativ utan stryka, så kallad plano-linser.

Prisjämförelse av Freshlook Colors

165 kr* Billigast Freshlook Colors i vår undersökning!
195 kr*
199 kr* Mer om Shopping4net.se
229 kr* Mer om Lensia.se
229 kr* Mer om Lenson.se
295 kr*. Mer om Lensway.se

En färgad månadslins

Detta är en månadslins, vilket innebär att den kan användas i upp till en månad. Du tar ut den på kvällen, rengör med linsvätska, förvarar i ett linsetui, och sätter in den nästkommande morgon. Följ alltid användningschemat som din optiker har rekommenderat.


PRODUKTINFO Freshlook Colors

  • Linstyp: Färgade Linser
  • Tillverkas av: Ciba Vision
  • Baskurva (BC): 8.6
  • Diameter (DIA): 14.5
  • Styrka (PWR): -8.0 till +6,00
  • Material: Phemfilcon A
  • Vätskehalt: 55%

Billiga Freshlook ColorsFLER LIKNANDE LINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Freshlook Colors

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Freshlook Colors, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes