topmeny

FreshLook One-Day Color

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Om du är en frekvent användare av kontaktlinser så är det inte helt osannolikt att du känner till Focus Dailies (helt enkelt för att detta är världens mest sålda kontaktlins).

Till saken hör att FreshLook One-Day Color är designad av samma slags teknologi som Focus Dailies med enda undantag att detta är en färgad endagslins. Kontenten är att om du använder Focus Dailies idag så behöver du inte gör någon ny tillpassning om du skulle vilja prova FreshLook One-Day Color, och se hur du gillar utseendet och känslan av en färgad kontaktlins.

FreshLook One Day Color kan inhandlas i 4 olika färger: Grey, Green, Pure Hazel och Blue. Den exakta nyansen som framstår när du sätter in linserna beror på din egen ögonfärg. Vill du ha en ”naturlig” look, är mer avser förstärka din nuvarande ögonfärg, så ska du matcha linsfärgen med din ögonfärg. Har du blå ögon köper du följaktligen blå FreshLook One-Day Color. Vill du förändra färgen, ja, då köper du vilken nyans du vill, men det kan vara bra att tänka på att nyansen av en insatt färgad lins alltid är en mix av linsen och din egen ögonfärg. Resultatet är alltså individuellt.

Prisjämförelse av FreshLook One-Day Color

120 kr* Billigast Freshlook Colors i vår undersökning!
129 kr*
130 kr* Mer om Lenson.se
169 kr*. Mer om Lensway.se

Använd och släng!

FreshLook One-Day Color en av världens mest sålda färgade endagslinser; billig, effektiv och bekväm att bära enligt många kundömen, omfattande alla egenskaper som Focus Dailies blivit så uppskattade för. Eftersom det är en endagslins så ska den endast bäras från morgon till kväll, för att sedan slängas. Detta garanterar bästa hygien och hälsa för dina ögon och är en viktig anledning till varför många optiker rekommenderar endagslinser.


PRODUKTINFO Freshlook One-day Colors


Billiga Freshlook One-day Colors


FLER POPULÄRA LINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Freshlook One-day Colors

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

FreshLook One-Day Color, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes