topmeny

LensesOnly

Kompetens är en viktig grundingrediens i konceptet. Vilket manifesteras i en personal med optikerkompetens och behörighet som alltid säkerställer så att hantering och rutiner håller högsta standard. Men givetvis handlar företagets framgång även kvicka leveranser över hela Sverige och låga priser. Utbudet av linser är synnerligen brett, och efter att du gjort din synundersökning, och fått bestämt vilka linser du bör köpa, är de enkelt att bara surfa in på LensesOnly och beställa. Med allt sammantaget är inte så konstigt att Lenses Only rekryterar tusentals nöjda kunder varje år.


Som helhet har LensesOnly lagt alla pusselbitar som krävs för att bli en av landets bästa och billigaste e-butiker med kontaktlinser. Sortimentet är heltäckande och innefattar de mest populära och välrenommerade varumärkena av linser.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)


Adress:
LensesOnly
Engelbrektsplan 1
114 34 Stockholm

Betalningssätt
Faktura
Kreditkort

Kontakt:
Epost: kundtjanst@lensesonly.com
Support 10-16 på vardagar
OBS! Endast mejlsupport

Bra priser och säkra leveranser är av största vikt vid köp av kontaklinser på nätet. Vårt mål är att erbjudan ett ”full service”-paket, där låga priser och trygga leveranser ska vara en självklarhet hos oss på LensesOnly.

Recension av LensesOnly

Vad har du för erfarenheter av LensesOnly? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]


Synfel.se – läs mer här
Synfel.se är en resurs för kontaktlinser på nätet som alltsedan starten för sex år sedan breddat sina vingar och numera är en av de största svenska e-butikerna på nätet för kontaktlinser. Eller för att använda ett mer etablerat reklamtugg – 20 000 kunder har inte fel.
Lensy – läs mer här
Lensy.se har mejslat ut en stor plats på marknaden för kontaktlinser på nätet och är idag en av Sveriges mest välbesökta e-butiker inom nischen. Mycket av företagets framgånger som linsförsäljare online handlar sannolikt om två saker: bra service och låga priser. Dessutom har man ett utbud som nog bäst kan beskrivas som heltäckande.
Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.


Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

LensesOnly, 5.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes