topmeny

Lensia

Det är ingen överdrift att hävda att Lensia är en modern e-handel. Exempelvis har man satsat på kundkontakt via sociala medier såsom Facebook, men också via livechat på hemsidan. I övrigt omfattar Lensia alla krav, plus några till, som man kan ställa på en webbutik med linser på nätet.

Här får man exempelvis en så kallad 100% Nöjd Kund Garanti, vilket är vad det låter som: en försäkring om att man blir nöjd med sitt köp. Rent konkret innebär detta, bland annat, att kontaklinserna stämmer överens med bilden och beskrivningen, att man alltid har två veckors öppet köp, att man kan reklamera varor som är defekta, samt en rad andra garantier.

Lägg därtill låga priser, ett brett sortiment av linser från etablerade tillverkare och varumärken, och summan blir en av Sveriges bästa nätbutiker för kontaktlinser.


Lensia är verkligen måna om att ta hand om sina kunder och förutom de låga priserna och det stora utbudet har man även en så kallad Nöjd Kund Garanti. Denna syftar till att säkerställa så att du alltid blir nöjd med din inköp – från beställning till leverans.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)


Adress:
Lensia
Norra Järnvägsgatan 12
352 30 Växjö

Betalningssätt
Faktura
Kreditkort
(Säker betalning)

Kontakt:
Tele: 010-10 10 391
Epost: support@lensia.se
Kundsupport öppet 9-15, mån-fre

Med Lensia vill vi skapa en ny dimension i att handla linser på nätet! Det finns många som säger det, men vi levererar trygg, snabb och enkel E-handel på riktigt. Vi saluför alla kända märken och har avtal med de stora internationella leverantörerna av linser; Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, CIBA Vision & CooperVision. Tillsammans med dessa kan vi erbjuda alla kunder ett sortiment som täcker alla behov.

Recension av Lensia

Vad har du för erfarenheter av Lensia? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler e-butiker

Lensstore.se – läs mer här
För dig som letar efter kvalitet till små priser har Lensstore.se mycket att vara glad över. Här kan du köpa en rad välkända varumärken för kontaktlinser till ordentligt reducerade priser, många gånger bland de billigaste som finns att tillgå på den svenska marknaden.

Synfel.se – läs mer här
Synfel.se är en resurs för kontaktlinser på nätet som alltsedan starten för sex år sedan breddat sina vingar och numera är en av de största svenska e-butikerna på nätet för kontaktlinser. Eller för att använda ett mer etablerat reklamtugg – 20 000 kunder har inte fel.
Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.


Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Lensia, 7.7 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes