topmeny

Lensme

Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se.

Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för i dyra butiker på ”fina gatan”. Och Lensme är definitivt ingen undantag när det gäller denna kundvänliga filosofi. På LensMe kan du välja och vraka i ett digert sortiment av linser från världens mest välkända tillverkare. Storsäljare såsom Focus Dailies (just nu kostar ett 30 pack 125 kr!) och Dailies AquaComfort (samt många andra) går att handla till priser långt under vad den lokala optikern kan hålla. Kundtjänst finns tillgänglig på telefon under vardagar, leveranserna är snabba och trygga, och du kan delbetala dina beställningar vid behov.


Lensme rosar marknaden med låga priser, snabb kundsupport och ett stort sortiment av högkvalitativa och välkända kontaktlinser. I sortimentet ingår Utbudet alla slags kontaktlinser, exempelvis färgade linser, endagslinser, månadslinser, toriska linser och bifokala linser.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)


Adress:
Lensme
Mediavägen 4
438 91 Landvetter

Betalningssätt
Faktura
Kreditkort

Kontakt:
Tele: 031-719 69 33
Epost: info@lensme.eu
Kundtjänst, mån-fre, 07-18

I Lensmes kontaktlinsavdelning hittar du ett av Europas största och mest kompletta sortiment av kontaktlinser och linser. Vi säljer enbart kvalitetskontrollerade originalprodukter från kända tillverkare såsom Ciba Vision, Bausch&Lomb, Johnson&Johnson och Cooper Vision. Hos oss ska du kunna hitta dina ordinerade kontaktlinser och linser till de allra bästa priserna.

Recension av Lensme

Vad har du för erfarenheter av Lensme? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler e-butiker

Lensstore.se – läs mer här
För dig som letar efter kvalitet till små priser har Lensstore.se mycket att vara glad över. Här kan du köpa en rad välkända varumärken för kontaktlinser till ordentligt reducerade priser, många gånger bland de billigaste som finns att tillgå på den svenska marknaden.

Synfel.se – läs mer här
Synfel.se är en resurs för kontaktlinser på nätet som alltsedan starten för sex år sedan breddat sina vingar och numera är en av de största svenska e-butikerna på nätet för kontaktlinser. Eller för att använda ett mer etablerat reklamtugg – 20 000 kunder har inte fel.
Lensway – läs mer här
Faktum är att Lensway inte bara dominerar marknaden i Sverige – man gör det i stort sett hela Europa. Man började sin verksamhet i Sverige under 2006, och har sedan dess successivt vuxit och breddat sig över hela EU. Orsakerna bakom framgångsreceptet är många. Priset är det mest uppenbara. Men också det breda sortimentet.
Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.


Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Lensme, 8.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes