topmeny

LensOn.com

Med utgångspunkt i en extremt snygg, lättnavigerad och informativ e-butik erbjuder LenOn kontaktlinser till små priser och högsta kvalitet.

Det är vidare ingen tillfällighet att LensOn blivit val till årets e-handlare de senaste fem åren, vilket måste ses som en fantastiskt prestation i sammanhanget. Receptet bakom framgången är faktiskt ganska enkelt, och handlar enligt vår mening om att vara det där ”lilla extra” i alla sammanhang. Extremt konkurrenskraftiga priser på alla välkända märken för linser, ett gigantiskt sortiment, blixsnabba leveranser (95% av alla beställningar skickas samma dag som de tas emot) och schyssta kundvillkor (certifierad trygg e-handel, kundtjänst man kan ringa till, returrätt etc). Alla pusselbitar faller på plats på LensOn.se, och det vore inte speciellt förvånande om man blir årets E-handlare i ytterligare fem år.Enligt många är Lenson.se Sveriges bästa onlinebutik med kontaktlinser, vilket avspeglar sig i allt från kundomdömen till officiella utmärkelser. Billigt, mångsidigt och tryggt att handla.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)


Adress:
LensOn
Box 8029
10420 Stockholm

Betalningssätt
Kreditkort
Faktura
Direktbetalning med internetbank

Kontakt:
Tele: 08-455 455
Epost: support@lenson.com
Kundtjänst, öppet 9-17 vardagar

”Det ska vara enkelt, tryggt och billigt att handla linser på nätet. Hos oss beställer du enkelt med ett fåtal klick samma linser som finns hos optikern. Givetvis originallinser och till riktigt låga priser. Linserna skickas med snabb leverans samma dag som du beställer dem ifall vi har dem på lager (95%), och når din brevlåda dagen efter.”

Recension av LensOn

Vad har du för erfarenheter av LensOn? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler e-butiker


Yourlenses.com – läs mer här
Låga priser, hög kvalitet, snabba leveranser och samt enkla och schyssta kundvillkor är några av grundbultarna bakom Yourlenses framgång. Här talar vi om en synnerligen prismedveten leverantör av linser, som samtidigt inte kompromissar med kvaliteten.

Lensstore.se – läs mer här
För dig som letar efter kvalitet till små priser har Lensstore.se mycket att vara glad över. Här kan du köpa en rad välkända varumärken för kontaktlinser till ordentligt reducerade priser, många gånger bland de billigaste som finns att tillgå på den svenska marknaden.

Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.


Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

LensOn.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes