topmeny

Lensstore.se

För dig som letar efter kvalitet till små priser har Lensstore.se mycket att vara glad över.

Här kan du köpa en rad välkända varumärken för kontaktlinser till ordentligt reducerade priser, många gånger bland de billigaste som finns att tillgå på den svenska marknaden. Focus Dailies, SofLens Daily, Air Optix Aqua, Acuvue Advance – här finns linser för alla behov och plånböcker. Lensstore.se är en certifierad trygg e-handel, vilket innebär att man uppfyller högst ställda krav på kvalitet och kundsupport i sin verksamhet. Du har alltid 30 dagars öppet köp. Vid frågor finns kundtjänst att nå via både telefon och epost. Nästan samtliga beställningar skickas inom ett dygn. Lensstore.se har också ett gediget utbud av snygga och prisvärd glasögon samt diverse tillbehör till kontaktlinserna såsom linsvätskor, linsetui och andra relevanta kringprodukter.Sedan 2005 har Lensstore erbjudit kontaktlinser på nätet till kraftigt reducerade priser och idag är man alltjämt en av Sveriges mest pålitliga och prisvärda leverantörer av linser och linstillbehör.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (5 votes cast)


Adress:
Lensstore.se
Box 5074
102 42 Stockholm

Betalningssätt
Kreditkort
Faktura
Postförskott

Kontakt:
Tele: 08-55 00 25 60
Epost: support@lensstore.se
Öppet: mån-fre, 9:30 – 17

Vi säljer exakt samma linser som din optiker, dvs. enbart kvalitetskontrollerade original-linser, och linsvätskor från kända tillverkare, såsom Alcon, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson och CooperVision. Vi samarbetar med flera optiker och har alltid nära tillgång till kompetent personal med kontaktlinsbehörighet. All hantering och paketering av våra linser utförs enligt vedertagna råd och instruktioner för god hantering av kontaktlinser och linsvätskor.

Recension av Lensstore.se

Vad har du för erfarenheter av Lensstore? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (5 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler e-butiker

Lensy – läs mer här
Lensy.se har mejslat ut en stor plats på marknaden för kontaktlinser på nätet och är idag en av Sveriges mest välbesökta e-butiker inom nischen. Mycket av företagets framgånger som linsförsäljare online handlar sannolikt om två saker: bra service och låga priser. Dessutom har man ett utbud som nog bäst kan beskrivas som heltäckande.
Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.
Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.

Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Lensstore.se, 7.8 out of 10 based on 5 ratings