topmeny

Lensway.se

Faktum är att Lensway inte bara dominerar marknaden i Sverige – man gör det i stort sett hela Europa. Man började sin verksamhet i Sverige under 2006, och har sedan dess successivt vuxit och breddat sig över hela EU.

Orsakerna bakom framgångsreceptet är många. Priset är det mest uppenbara. Det finns nämligen få kontaktlinser på den svenska som går att köpa billigare än på Lensway.se. och urvalet av varumärken och olika slags typer av linser är minst sagt imponerande.

Här får du alltså det bästa av två världar: små priser och välkända, högkvalitativa varumärken från världens största och bästa linstillverkare. Andra anledningar att välja Lensway är de snabba leveranserna, den kunniga supporten och prisgarantin.


Många skulle nog vara benägna att hålla med om vi påstår att Lensway.se är en av Sveriges bästa e-butiker för kunder som värdesätter högkvalitativa kontaktlinser till små priser (och vem gör inte det!?).
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)


Adress:
Lensway
Österögatan 4
164 40 Kista

Betalningssätt
Faktura
Kreditkort
Delbetalning

Kontakt:
Öppet: 8-20, mån-sön
Tele: 020-23 20 20
Epost: kundtjanst@lensway.com

Vi har sedan starten haft som målsättning att revolutionera optikbranschen så att människor har råd att snabbt och enkelt få rätt kontaktlinser, glasögon och solglasögon till ett rimligt pris. Idag är vi är marknadsledande i Europa på kontaktlinser och planerar även att bli det för glasögon.

Recension av Lensway.se

Vad har du för erfarenheter av Lensway? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler nätbutiker med kontaktlinser


Synfel.se – läs mer här
Synfel.se är en resurs för kontaktlinser på nätet som alltsedan starten för sex år sedan breddat sina vingar och numera är en av de största svenska e-butikerna på nätet för kontaktlinser. Eller för att använda ett mer etablerat reklamtugg – 20 000 kunder har inte fel.
Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.
Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.


Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Lensway.se, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes