topmeny

Lensy.se

Lensy.se har mejslat ut en stor plats på marknaden för kontaktlinser på nätet och är idag en av Sveriges mest välbesökta e-butiker inom nischen.

Mycket av företagets framgånger som linsförsäljare online handlar sannolikt om två saker: bra service och låga priser. Dessutom har man ett utbud som nog bäst kan beskrivas som heltäckande. Lensy.se har valt att satsa på stora inköp av de mest populära och väletablerade varumärkena av linser, vilket möjliggör synnerligen låga priser och snabba leveranser. Lensy.se har även generösa och enkla betalningsvillkor. Här kan man exempelvis betala mot faktura utan extra avgift, och det går även bra att abonnera på sina linsinköp. På företagets topplista över storsäljande linser just nu kan bland annat nämnas PureVision, Biofinity, Focus Dailies All Day och Air Optix Aqua.Oavsett med vilken annan billiga och bra butik på nätet du jämför med så har Lensy.se oftast absolut lägst pris. Kolla alltid här innan du beställer någon annanstans – det kan du spara pengar på!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)


Adress:
Lensy
Box 2029
AX-221 11 Mariehamn (Åland)

Betalningssätt
Kreditkort
Faktura
Direktbetalning med internetbank

Kontakt:
Tele: 46(0)8-559 26 888
Epost: Kontaktformulär
Kundtjänst, öppet 10-15 vardagar

Vår affärsidé är att sälja kontaktlinser och tillbehör riktigt billigt. Låga priser på linser och tillbehör, ett enkelt sätt att beställa och snabba leveranser direkt hem från vårt eget lager är några av fördelarna med att handla hos Lensy. Vi erbjuder förmånliga priser genom inköp av stora volymer och en kostnadseffektiv organisation.

Recension av Lensy.se

Vad har du för erfarenheter av Lensy.se? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler nätbutiker med linser

Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.
Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.

Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Lensy.se, 10.0 out of 10 based on 1 rating