topmeny

Linslagret.se

Enligt vår erfarenhet finns det framförallt 3 viktiga skäl att vända sig till Linslagret när det är dax att beställa kontaktlinser på nätet.

Priset är det första och mest uppenbara. Som namnet avslöjar är tanken bakom Linslagret att hålla ett stort lager, och göra stora inköp av, varumärken med stor efterfrågan. Detta pressar också priserna vilket kommer dig som kund tillgodo. Ett annat viktigt skäl är enkelheten. Linslagret går alltid rakt på sak och sätter produkten i fokus på hemsidan; inte en massa andra ovidkommande saker. Detta gör det enkelt att beställa och räkna på priset. Det tredje är en given förutsättning men likväl en viktig ingrediens. Nämligen att man säljer originallinser från välkända tillverkare.Kärnan i Linslagrets affärside är lika enkel som attraktiv: att erbjuda låga priser genom att hålla nere sina egna omkostnader maximalt.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)


Adress:
Linslagret.se
Box 8074
104 20 Stockholm

Betalningssätt
Kreditkort
Faktura

Kontakt:
Tele: 08-559 222 02
Epost: info@linslagret.se
Support öppet 10-17, vardagar

Vår affärsidé är att hålla nere våra egna omkostnader till ett minimum och därmed kunna göra så små påslag som det bara är möjligt på linserna. Resultatet blir förhoppningsvis Sveriges lägsta priser på kontaktlinser och därmed nöjda och trogna kunder.

Recension av Linslagret.se

Vad har du för erfarenheter av Linslagret.se? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler nätbutiker med linser

Shopping4net – läs mer här
Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser. Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till.
Lensia – läs mer här
Det är ingen överdrift att hävda att Lensia är en modern e-handel. Exempelvis har man satsat på kundkontakt via sociala medier såsom Facebook, men också via livechat på hemsidan. Låga priser, toppklassig service och snabba leveranser.
Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.

Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Linslagret.se, 6.0 out of 10 based on 1 rating