topmeny

Linstorget.se


Utan den minska risk för att förhäva sig kan vi lugnt påstå att Linstorget kan det här med kontaktlinser på nätet.

Det är nämligen ingen tillfällighet att man har några av marknadens lägsta priser, största sortiment och snabbaste frakter. Linstorget har sålt linser på nätet sedan 2006 och har under åren byggt upp en gedigen erfarenhet av vad kunder efterfrågar – och vilken service som är nödvändig för att konkurrera. Receptet är ofta låga priser, men också att erbjuda de kontaktlinser som kunderna efterfrågar – såsom Focus Dailies, Proclear, SofLens One Day, för att nämna några varumärken.Det spelar egentligen ingen roll vilka slags linser du fått ordinerade av din optiker – du kommer att hitta dem på Linstorget, och priset kommer vara långt under vad de gängse optikerna på city kan erbjuda sina kunder. Låter det bra? Surfa in på Linstorget.se idag!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)


Adress:
Linstorget
Engelbrektsplan 1
114 34 Stockholm

Betalningssätt
Faktura
Kreditkort

Kontakt:
kundtjanst@linstorget.se
Endast support via epost
Alltid svar på frågor inom ett dygn

Vi har som mål att erbjuda våra kunder ett ”full service” – paket vilket innebär att låga priser och säkra leveranser ska vara en självklarhet då du handlar hos oss på LinsTorget. Bra priser och säkra leveranser är de två största komponenterna vid köp av linser via nätet och vi är fullt medvetna om detta varvid vi alltid strävar att efterleva dessa riktlinjer.

Recension av Linstorget

Vad har du för erfarenheter av Linstorget? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Linstorget.se, 6.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes