topmeny

Nordic Lenses

Nordic Lenses har sedan starten av sin verksamhet alltid varit tydliga med sin målsättning. Man vill sätta likhetstecken mellan företagets namn och ett lågt pris, men utan att kompromissa med kvalitetskraven.

Tvärtom erbjuder Nordic Lenses ett gediget sortiment av kontaktlinser från de bästa och mest välrenommerade producenterna i världen (exempelvis Ciba Vision, Johnson & Johnson och CooperVision.) Oavsett om du är ute efter endagslinser, månadslinser, färgade linser eller dygnet runt linser, så är det alltid en god ide ur ett ekonomiskt perspektiv att surfa runt och botanisera sortimentet på Nordic Lenses.

Nordic Lenses satsar på kvalitet rakt igenom. Här erbjuds du som kund ett brett utbud av kontaktlinser från några av världens största och bästa linstillverkara. Med över 8 års erfarenhet som webbshop inom branschen för linser på nätet är det här ett företag du kan känna dig trygg med. Att priserna dessutom ligger på upp till 50% rabatt jämfört med ”optikern på stan” gör knappast saken sämre.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)


Adress:
Nordic Lenses
Box 1290
164 29 Kista

Betalningssätt
Postförskott
Kreditkort
Faktura

Kontakt:
info@nordiclenses.com
Kundtjänst
Öppet 8-17, vardagar

NordicLenses är en svensk sajt som startades 2004. Vi säljer endast originalprodukter, samma linser som du finner hos optikern, från kända tillverkare som CIBA Vision, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson och Cooper Vision. Hos oss är det enkelt och bekvämt att beställa kontaktlinser, dessutom till ett mycket lågt pris

Recension av Nordic Lenses

Vad har du för erfarenheter av Nordic Lenses? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler nätbutiker på billiga kontaktlinser

Lensia – läs mer här
Det är ingen överdrift att hävda att Lensia är en modern e-handel. Exempelvis har man satsat på kundkontakt via sociala medier såsom Facebook, men också via livechat på hemsidan. Låga priser, toppklassig service och snabba leveranser.
Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.

Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Nordic Lenses, 7.0 out of 10 based on 1 rating