topmeny

Purevision 2 HD

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)

PureVision 2 HD är en månadslins i fotspåren av klassiska Purevision, men är både tunnare och mer raffinerad än sin föregångare. Vi kan också passa på att nämna att om du vill byta till Purevision 2 HD från Purevision, så krävs ingen ny tillpassning, dessa båda linstyper är kompatibla med varandra.

Nästa fråga blir ju förstås varför man ska byta till Purevision 2 HD om man är nöjd med sina vanliga kontaktlinser. Det första argumentet har med linsen förmåga att motverka bländningar och ljusfläckar att göra. Purevision 2 HD skapar goda förutsättningar för en mer kontrastrik och skarp synupplevelse – till och med i mörkare belysning. Namnet är i detta avseende högst adekvat, eftersom den är en lins som syftar till att verkligen ge synfältet en ”high definition”, vilket inte bara är en marknadsföringsterm, utan en konsekvens som många nöjda kunder har vittnat om.

Detta är också en lins som låter ögonen andas med frekvent syreomsättning, vilket håller ögonen vitala och återfuktade. Purevision 2 HD är faktiskt en av de tunnaste linserna som finns att köpa på marknaden och är av många ansedd som en av de bästa kontaktlinser som tillverkaren Bausch & Lomb tagit fram.

Enligt vår undersökning var det stor skillnad i pris mellan de olika e-butikerna för denna lins, vilket du kan konstatera i jämförelsen här nedanför. Mellan billigaste och dyraste bland våra butiker var skillnaden nästan 200 kr/förpackning. Här finns alltså pengar att spara!

Prisjämförelse av Purevision 2 HD

395 kr* Billigast med god marginal i vår undersökning!
459 kr* Mer om Lensia.se
479 kr*. Mer om Shopping4net.se
489 kr* Mer om Lenson.se
589 kr*. Mer om Lensway.se

PRODUKTINFO Purevision 2 HD

  • Linstyp:Månadslinser
  • Tillverkas av: Bausch & Lomb
  • Baskurva (BC): 8,6
  • Diameter (DIA): 14.0
  • Styrka (PWR): -12,00 till +6,00
  • Material: Balafilcon A
  • Vätskehalt: 36%

Billiga Purevision 2 HDFLER POPULÄRA LINSER

* Vi försöker alltid hålla prisuppgifterna uppdaterade och aktuella, men vi reserverar oss för eventuella förändringar. Upptäcker du några felaktigheter är du välkommen att skicka oss ett meddelande!

Recension & Omdöme Purevision 2 HD

Vad tycker du om den här kontaktlinsen? Klicka ett omdöme från 1-10, eller skriv en egen recension och skicka till oss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Purevision 2 HD, 6.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes