topmeny

Shopping4net

Shopping4net är e-butik med ett stort sortiment av högkvalitativa kontaktlinser till bra priser.

Namnet handlar ju som synes om att ”shoppa på nätet” och i detta avseende gör verksamheten verkligen skäl för sitt namn. Här kan man i princip köpa allt man kan tänka sig – och lite till. Det görs heller inga kompromisser vad gäller sortiment, kvalitet och pris. Tvärtom. Eftersom shopping4net köper in så mycket produkter, kan man också pressa priserna ordentligt. Ett faktum som inte minst gäller utbudet av kontaktlinser.

Det kan också påpekas att Shopping4net har sålt linser på nätet sedan slutet på 90-talet (vilket i internet-ålder är flera hundra år). Idag är man en av EU:s största kontaktlinsbutiker med ett vidlyftigt sortiment av kvalitetslinser från ledande producenter. Du får alltid prisgaranti på dina kontaktlinser, de levereras rakt hem i brevlådan, och har du några frågor är det enkelt att ringa till kundtjänst. Beställer du över 600 kr är frakten gratis.Shopping4net är en av Europas största onlinebutiker med kontaktlinser. Vidlyftigt sortiment, billiga tillbehör och en generös prisgaranti som säkerställer att du alltid får bästa dealen.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (45 votes cast)


Adress:
Shopping4net
Mediavägen 4
S-438 91 Landvetter

Betalningssätt
Kreditkort
Faktura
Direktbetalning
+ fler alternativ

Kontakt:
Tele: 031- 712 01 01
Epost: info@shopping4net.com
Kundtjänst: 08- 18 (vardagar)

Vi säljer enbart originalproducerade linser från samtliga välkända internationella tillverkare som Ciba Vision, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, CooperVision, Alcon m.fl. Vår linsexpert har flera års erfarenhet från kontaktlinsbranschen.

Recension av Shopping4net

Vad har du för erfarenheter av Shopping4net? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (45 votes cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler nätbutiker med kontaktlinser


Synfel.se – läs mer här
Synfel.se är en resurs för kontaktlinser på nätet som alltsedan starten för sex år sedan breddat sina vingar och numera är en av de största svenska e-butikerna på nätet för kontaktlinser. Eller för att använda ett mer etablerat reklamtugg – 20 000 kunder har inte fel.
Lenson.se – läs mer här
Med utgångspunkt i en extremt snygg, lättnavigerad och informativ e-butik erbjuder LenOn kontaktlinser till små priser och högsta kvalitet. Det är vidare ingen tillfällighet att LensOn blivit val till årets e-handlare de senaste fem åren, vilket måste ses som en fantastiskt prestation i sammanhanget. Receptet bakom framgången är faktiskt enkelt: man har det där ”lilla extra”.
Lensstore.se – läs mer här
För dig som letar efter kvalitet till små priser har Lensstore.se mycket att vara glad över. Här kan du köpa en rad välkända varumärken för kontaktlinser till ordentligt reducerade priser, många gånger bland de billigaste som finns att tillgå på den svenska marknaden.

Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Shopping4net , 4.5 out of 10 based on 45 ratings