topmeny

Synfel.se

Synfel.se är en resurs för kontaktlinser på nätet som alltsedan starten för sex år sedan breddat sina vingar och numera är en av de största svenska e-butikerna på nätet för kontaktlinser. Eller för att använda ett mer etablerat reklamtugg – tjugotusen kunder kan inte ha fel!

Synfel.se har sitt huvudkontor i Stockholm, och genom att hålla ett eget lager med linser från välkända tillverkare (ex: Alcon, Bausch & Lomb, CooperVision, CIBA Vision, Johnson & Johnson, Ocular Sciences), kan man erbjuda synnerligen konkurrenskraftiga priser, och, inte minst, blixtsnabbt leveranser.

Eftersom Synfel.se skickar sina paket med posten är det inte ovanligt att en beställning dimper ner i brevlådan inom ett dygn. Faktum är att åttiofem procent av alla beställningar följer detta mönster! Synfel.se är certifierad trygg e-handel, vilket innebär att man uppfyller flera hårt ställda krav på kundsupport och schyssta villkor. Exempelvis kan du nå företagets kundtjänst per telefon och du har alltid ångerrätt inom 14 dagar från den dagen du tagit emot produkten eller hämtat den på Posten.Billiga kontaktlinser från välkända varumärken, leveranser som oftast bara tar ett dygn och schyssta, trygga villkor är tre tunga argument att vända sig till Synfel.se när det är dax att köpa linser på nätet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)


Adress:
Synfel.se
Box 5074
102 42 Stockholm

Betalningssätt
Kreditkort
Faktura
(3D Secure Enabled)

Kontakt:
Tele: 08-55 11 98 50
Epost: kundtjanst@synfel.se
Kundtjänst öppet mån-fre, 9.30-17

”Genom eget lager och stora inköp kan vi säkerställa låga priser och snabba leveranser av alla våra linser. Vi säljer exakt samma linser som din optiker, dvs. enbart kvalitetskontrollerade linser och linsvätskor. Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra tjänster och jobbar kontinuerligt med att göra Synfel.se till en ännu bättre webbsida och tar tacksamt emot synpunkter eller tips om hur vi kan bli bättre.

Recension av Synfel.se

Vad har du för erfarenheter av Synfel.se? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler nätbutiker

Lensia – läs mer här
Det är ingen överdrift att hävda att Lensia är en modern e-handel. Exempelvis har man satsat på kundkontakt via sociala medier såsom Facebook, men också via livechat på hemsidan. Låga priser, toppklassig service och snabba leveranser.
Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.

Lenson.se – läs mer här
Med utgångspunkt i en extremt snygg, lättnavigerad och informativ e-butik erbjuder LenOn kontaktlinser till små priser och högsta kvalitet. Det är vidare ingen tillfällighet att LensOn blivit val till årets e-handlare de senaste fem åren, vilket måste ses som en fantastiskt prestation i sammanhanget. Receptet bakom framgången är faktiskt enkelt: man har det där ”lilla extra”.

Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

Synfel.se, 7.0 out of 10 based on 1 rating