topmeny

YourLenses.com

Låga priser, hög kvalitet, snabba leveranser och samt enkla och schyssta kundvillkor är några av grundbultarna bakom Yourlenses framgång. Här talar vi om en synnerligen prismedveten leverantör av linser, som samtidigt inte kompromissar med kvaliteten.

YourLenses har sin bas i Kista (Stockholm). Idag säljer man linser till kunder i stort sett hela Europa. YourLenses garanterar att du får exakt samma linser, av samma märke, som du blivit ordinerad av din optiker, med en enda stor skillnad: köper du linserna hos YourLenses blir priset betydligt lägre. När kontaktlinserna anländer med posten är de förseglade av tillverkaren. Skulle något vara fel är det bara att retunera produkten utan extra kostnad. Linserna levereras direkt hem till dig.

Det finns många tunga argument bakom påståendet att det alltid är en god idé att beställa sina kontaktlinser från Yourlenses.com. Några av de viktigaste är du alltid är garanterad lägsta pris, har full returrätt, samt att du får dina linser levererade snabbt och enkelt, utan dyra fraktkostnader.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Adress:
YourLenses BV
Box 1290
164 29 Kista

Betalningssätt
Faktura
Kreditkort
Direktbetalning
Postförskott

Kontakt:
Hemsida: www.yourlenses.com
Epost: info@yourlenses.com
(Endast mejlsupport)

På YourLenses bevakar vi våra konkurrenters priser och ändrar våra egna kontinuerligt för att alltid ligga lägre. Skulle du trots detta hitta en produkt till ett lägre pris hos någon av våra konkurrenter får du köpa den produkten av oss till det lägre priset. Vi tycker också att det ska vara enkelt och bekvämt att beställa linser från YourLenses varför vi levererar linserna direkt hem till dig. För att du ska känna dig trygg i ditt köp erbjuder vi även full returrätt på produkter du beställer från oss.

Recension av Yourlenses.com

Vad har du för erfarenheter av YourLenses? Gör din röst hörd! Skriv en recension eller klicka ett omdöme mellan 1-10 här nedanför.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Recensera här!

[si-contact-form form=’1′]

Fler nätbutiker

Lensia – läs mer här
Det är ingen överdrift att hävda att Lensia är en modern e-handel. Exempelvis har man satsat på kundkontakt via sociala medier såsom Facebook, men också via livechat på hemsidan. Låga priser, toppklassig service och snabba leveranser.

Lenson.se – läs mer här
Med utgångspunkt i en extremt snygg, lättnavigerad och informativ e-butik erbjuder LenOn kontaktlinser till små priser och högsta kvalitet. Det är vidare ingen tillfällighet att LensOn blivit val till årets e-handlare de senaste fem åren, vilket måste ses som en fantastiskt prestation i sammanhanget. Receptet bakom framgången är faktiskt enkelt: man har det där ”lilla extra”.

Lensme – läs mer här
Det finns gott om hundralappar att spara, kanske till och med tusenlappar över tid, genom att beställa dina kontaktlinser hos Lensme.se. Kanske känner du till ”me-konceptet” sen tidigare. Tanken med detta är hursomhelst att pressa priserna genom att hålla egna lager och sälja produkterna på nätet istället för på ”fina gatan”.

Du kan även klicka här för vår fullständiga lista av e-butiker och linsförsäljare.

YourLenses.com, 9.0 out of 10 based on 1 rating